Assortiment

Memories on the wall

Heerlijk de vakantie staat voor de deur. Maar er komt een moment en dan is het weer voorbij, maar niet getreurd! Want de mooiste herinneringen hang je toch gewoon aan de muur?

Stuur ons een aantal van jouw mooiste momenten en wij maken er een mooie collage van en drukken deze op plexiglas. Wat dacht je van 100 bij 100 centimeter?

Onze memory walls worden bijvoorbeeld geleverd in 6 mm plexiglas met RVS afstandhouders om de lijst op te hangen.

Kosten: € 125,- voor 100 x 100 cm (kleiner formaat is kleinere prijs)
Vraag gerust naar al onze mogelijkheden.

Persoonlijke kaarten

Alle leukste feestdagen beginnen met een kaart! Hoe leuk is het om een persoonlijke kaart met jouw kerstgedachte, verjaardag of nieuwjaarswens te sturen? Ook voor bedrijven een leuke manier om op ludieke wijze jouw klanten te bedanken of te bereiken.

Stuur ons jouw foto met jouw tekst en wij gaan voor jou een mooie kaart ontwerpen. Alleen nog zelf opsturen.

Kosten: € 50,- voor 100 kaarten. A5, lekker in kleur en met een mooie glans!

Visitekaartjes

Wij zijn er voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Voor het maken van een complete bedrijfsstrategie, bestickeren van je auto, jouw eigen magazine of hulp bij jouw beursstand.

Is je visitekaartje nog actueel? Want je visitekaartje is toch ook echt nog steeds jouw visitekaartje!

Bij ons heb je 500 standaard visitekaartjes voor 40 euro. Wil je iets origineels? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Die zijn er namelijk genoeg!

Lekker snoepen!

Soms is het handig om jouw klanten de juiste mindset mee te geven. Zoals de associatie ‘lekker’ met jouw bedrijf. Dan zijn deze snoeppotjes toch een ware uitkomst.

Wanneer jouw klant op zijn bureau een snoepje pakt wordt hij steeds aan jou herinnert! Als je dan ook nog eens in de zoveel tijd komt bijvullen dan ben je de zoetste relatie ooit!

Leuk weckpotje van 125 ml kosten 195 euro voor 24 potjes.

* Jouw producten worden gratis geleverd! Iets anders dan hier afgebeeld? Bel of mail ons! Prijzen zijn exclusief btw.