Wie zijn wij

Wij zijn Eefke Peeters en Chris Swijnenberg en worden door onze omgeving vaak als Mediabeestjes bestempelt. Een stempel die wij met trots en vooral heel veel plezier dragen. Je zou ons kunnen kennen als makers van Vita Magazine, hét Feel Good tijdschrift van het Land van Cuijk!

 

Eefke Peeters

Eefke Peeters

Eefke heeft na de Havo Nederlands gestudeerd in Nijmegen om vervolgens naar Amsterdam aan het Colofon, de Schrijversvakschool, te gaan studeren. Daarna is zij als journalist, columnist en tekstschrijfster aan de slag gegaan. Eefke staat bekend om heldere, verbindende teksten.

Chris Swijnenberg

Chris Swijnenberg

Chris, die op dezelfde Havo-opleiding zat, ging Hotelmanagement doen. Vervolgens kwam hij in de horeca terecht waar zijn ontwerptalent en bedrijfsstrategieën zijn pluspunten bleken te zijn. Het beste uit een bedrijf halen in een constant ontwikkelende mediawereld is waar Chris in uitblinkt!

Samen zijn wij de enthousiaste Mediabeestjes die graag meedenken en kijken hoe jij en jouw bedrijf het beste tot zijn recht komen. Wij hebben een uitstekend netwerk om ons heen verzameld van de beste fotografen, videomakers, websitebouwers en meer!

Nieuwsgierig? Wij komen graag vrijblijvend langs om een bedrijfs-checkup te doen!